VÅRE TJENESTER

Hva som helst, hvor som helst, når som helst

SAMLAST

Tjenesten «samlast» baserer seg på et stort og utbredt rutenett som omfatter store deler av Østlandet. I all hovedsak hentes og leveres varene som sendes med denne tjenesten samme dag dersom oppdraget bestilles før klokken 09:00, men det finnes også noen unntak. En forutsetning for å benytte seg av denne tjenesten er at transporten ikke haster.

Ta kontakt med oss for å få tilsendt vårt rutekart!

DISTRIBUSJON

Distribusjon er en viktig del av vår hverdag. Hver eneste dag distribuerer vi varer for flere av våre største kunder. Mange av disse leveransene foregår på natten og tidlig morgen, men vi har også flere biler som er ute for å distribuere varer på dagtid. De fleste av disse leveransene foregår med en åtte-pallers skapbil som også har løftelem.

EKSPRESS

Vi vet virkelig hva en ekspresslevering er og har over lang tid bevist at vi har en fornuftig tilnærming til dette. Dersom du bestiller en ekspresslevering, vil vi sende den første ledige bilen i retning av avsender og deretter kjøre direkte til leveringsstedet.

LASTEBILER

Mange tror at vi kun har små budbiler – men det stemmer så absolutt ikke. Vi har per i dag seks lastebiler (både med og uten sideåpning) i daglig drift, samtidig som vi har gode samarbeidspartnere når det kommer til semitrailere og kranbiler. Dette er et utmerket tilbud til de av våre kunder som skal frakte mye eller tyngre gods, men som ikke nødvendigvis har utstyr for å løfte dette av eller på en bil uten løftelem.